top of page

Els nostres recursos

El PROJECTE VIURE I CONVIURE es un projecte desenvolupat desde un punt de vista diferent a altres recursos sempre tractant de mantindren's activats i distrets. No ens agrada passar-nos el dia al sofà o veient la tele!

Formem una segona familia per a cada persona. Creiem que sempre treballant desde el carinyo i el respecte triguem mes en fer-nos grans.

Contrato de pareja de ancianos

ACOMPANYAMENTS

Mujer en la playa

SOPORTS

Pareja de adultos

ACTIVITATS

ACOMPANYAMENTS

Fem un servei d’acompanyaments als integrants de la associació amb l’objectiu de garantir la correcta atenció i seguiment dels convivents proporcionant així l’afecte, estimació i cura que els poden mancar al
moment de anar a un lloc (com podria ser un hospital, ambulatoris, metges...) sempre amb una persona que els doni suport i confiança.

 

També està disponible per a altres serveis que es puguin necessitar.


A part dels mateixos suports o treballadors de la casa disposem d’un equip en el que hi ha un Treballador Social qui està especialitzat en fer acompanyaments.

SOPORTS

Tenim un equip de treballadors o suports els quals ens procurem de que tingueu una vida lo més normalitzada possible sempre amb nosaltres al vostre costat per si ens necessiteu o per donar-vos un cop de mà sempre que us pugui fer falta.


Amb força, cura i des de el nostre cor intentem que us sentiu com a casa i que no us falti res.


El mateix nom del nostre treball “Suports” descriu perfectament el que fem, tant si riem com si plorem sempre serà junts, donant-vos sempre una empenta des de el respecte i el amor per tirar endavant.

ACTIVITATS

Continuament treballem en proporcionar als nostres usuaris, activitats que els ajudin en la seva realitat vital, i els proporcionin il·lusió per la vida del dia a dia.
Moltes d'aquestes activitats les oferim també a famílies i persones que, tot i no ser usuaris del nostre projecte com a residents, volen gaudir de les mateixes.


GRUPS SETMANALS
Dediquem una tarda per setmana a trobar-nos per compartir tot allò que
els darrers dies ens ha passat, i com ho hem viscut.
Què ens agrada, què volem canviar, els nostres neguits i també els nostres pensaments tant negatius com positius.
Volem tenir un espai on poder experimentar escoltar-nos i escoltar els nostres companys. Un espai on serem escoltats i entre tots ens ajudarem.


SUPORT TELEFONIC
Digue’m!!! Estic amb tu!!!
Tenim un telèfon on, dins d’un horari establert, i en aquells moments en
que tots necessitem una escolta, una veu amiga a l’altre costat, ho pugueu
trucar.
On sapigueu que podeu compartir aquest moment difícil, i amb aquesta
xerrada ens puguem sentir millor.

 

GRUP DE RISOTERÀPIA
“Volem riure molt”
Perquè riure és una de les millors teràpies que no volem perdre.
Fem gresca, tornem a compartir rialles i jocs.

Recursos: Recursos
bottom of page